Termeni si conditii

Site-ul www.cazare-turist.ro - numit in continuare Cazare Turist - este un site commercial si este detinut si administrat de catreP.F.ADOBRESCUV.GHEORGHE. – inregistrata la Registrul Comertului cu nrF13/1189/04.09.2009 si avand Cod Unic de Inregistrare25976049. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare descrise mai jos. Cazare Turist isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificare.

Proprietarul site-ului nu-si asuma responsabilitatea pentru

1. Drept de autor
Continutul site-ului Cazare Turist imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea PFA DOBRESCU V. GHEORGHE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Responsabilitate
2.1Detinatorul site-ului nu este responsabil pentru continutul informatiilor afisate pe site, responsabilitatea pentru informatiile revine exclusiv utilizatorilor(in cazul nostru  proprietarilor de unitati de cazare) care le-au postat.. Prestatorul doar pune la dispozitia beneficiarului un spatiu de reclama si publicitate si nu poate fi tras la raspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informatii. In acest caz  nici un utilizator nu poate posta,trimite rezervari online sau mesaje fara a fi de acord cu Termenii si Conditiile afisate pe site.

2.2 Limitarea responsabilitatii - linkuri catre / de la site-uri, browser, conexiune, server
Site-ul Cazare Turist este gazduit de serverele unei terte firme. Proprietarul site-ului nu poate fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Code Net Business nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita intreruperii sau functionarii defectuoase a conexiunii sau a erorilor aparute datorita folosirii unor anumite browsere sau alte programe pentru vizitarea site-ului Cazare Turist.
2.3.Utilizatorii acestui site sunt singurii raspunzatori de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.In cazul contributiei la continutul site-ului Cazare Turist utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
Cazare Turist nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman,in caz contrar acesta va suporta rigorile legii.

2.4 . Orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti fara a implica proprietarul site-ului.

3.Prelucrarea datelor
Prin acceptarea conditiilor de utilizare,utilizatorul isi declara consimtamantul,in mod expres si neechivoc,pentru ca datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de acesta,sa intre in baza noastra de date,a imputernicitilor,partenerilor contractuali si  companiilor din acelasi,pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de marketing,publicitate si marketing direct.
PFA DOBRESCU V. GHEORGHE a notificat prelucrarea datelor cu caracter personal Autoritatii Nationale de Supraveghere,fiind inscrisa in Registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub nr.------.
Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale si sunt utilizate in conformitate cu prevederile 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.                                       

Datele personale vor putea fi  transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie.

 4. Accesul la informatii
Cazare Turist garanteaza utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.cazare-turist.ro si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Cazare Turist fara acordul prealabil scris al acesteia.
5. Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului Cazare Turist  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Cazare Turist va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului Cazare Turist si va determina cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt sau care exploateaza erori ale aplicatiei.
6. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul Cazare Turist sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Constanta.
Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile enuntate in prezentul document.


Daca nu sunteti de accord cu Termenii si Conditiile enuntate va rugam sa parasiti acest site.

Calendar