Destinatia ta:

harta romaniei
AB AR AG BC BH BN BT BV BR BZ CS CJ CT CV DB DJ GL GJ HR HD CL IL IS GR IF MM MH MS NT OT PH SM SJ SB SV TR TM TL VS VL VN

Ultimele unitati de cazare inscrise:

Parerile turistilor:

Nota
1.0

Vila Eriana

nr_stele miau-miau, 26.06.2016:

"Anul trecut am fost cazati in Navodari la Vila Eriana. Am incercat de multe ori sa scriu o parere despre aceasta locatie dar anumite site-uri nu au aprobat cele expuse de mine. Incerc aici in ideea de a reusi. Am constatat faptul ca sub poleiala fotografiilor exista multe lucruri omise voit. Incep de la drumul de acces nepavat si plin de praf unde pot intra 2 masini. Restul parcarii se face prin buruieni. Acelasi drum il treci zilnic spre plaja... Camerele sunt foarte mici iar doua persoane ce se intersecteaza nu au loc una pe langa alta. Nu cunosc ce inseamna 3* dar cu siguranta nu asa ceva. Caldura este ucigasa inauntru, iar aerul nu-l poti folosi. Ori sare siguranta ori te bate in cap. Nu se pune problema sa il lasi pornit. Esti monitorizat nonstop si aerul este oprit. In ultimile 2 zile ale sejurului telecomanda a disparut pe motiv ca nu mai este asa cald. Cel mai deranjant este faptul ca proprietarii intra in camere zilnic. Motivul este curatenia, de fapt un mop... Alta problema este bucataria, utilata insuficient si cu chiuveta ce se infunda zilnic. Proprietarul devine agresiv in comportament cand o desfunda. Au ajuns sa resorteze gunoiul menajer din pricina ca se umple tomberonul repede. Ne-am simtit separati de intimitate! Oricum la ora cinei nu se poate lua masa in bucatarie daca in locatie sunt 20 de oameni. Gratarul apare in descrieri dar nu poate fi folosit. Proprietarul il tine intr-o zona in care nu poti aprinde focul. Ce mai ramane decat sa-l mutam in strada? Revenind la camera, nu poti lasa geamul deschis deoarece celelalte persoane iti trec prin fata camerei. Propietarul il inchide imediat ce ai iesit din curte pe motiv de curent... sau ca atrage hotii. Apa calda a curs la debit scazut mereu sau nu este calda. Spun toate acestea in speranta ca vor fi utile in viitor. Probleme sunt si pe plaja... Exista o poluare imensa in zona de la rafinarie. Dimineata la 6 este ceata si miroase a petrol/motorina nicidecum aerosoli. Algele sunt negre, moarte nu verzi... Drumul se face prin fosta tabara ce a devenit o ruina. Combinatie intre un wc public si cladiri mucegaite. Destul de dezolant."

vezi mai mult...

Nota
4.7

Pensiunea Pensiunea Bucovina

nr_stele Macovei Alin, 20.03.2015:

"Am fost la aceasta pensiune cu inca un cuplu in data de 8 martie 2015, totul bine si frumos, doar ca acolo mai erau cazati vreo 8-10 polonezi muncitori foarte galagiosi, usile nefiind bine etansate, a trebuit sa le suportam tipetele salbatice pana la ora 3 -4 dimineata. In urma plangerilor noastre, domnul de la receptie a ridica din umeri, spunandu-ne ca nu are ce sa le faca. Am cautat liniste, am gasit haos. Sa nu patiti la fel !"

vezi mai mult...

Nota
10.0

Cabana SUVENIRURILOR

nr_stele bulza gavril, 08.07.2014:

"cea mai frumoasa cabana pe care am vazut-o ...in muntii apuseni"

Nota
10.0

Hotel NOBLESSE

nr_stele FLAVUIA, 27.09.2013:

"AM FOST LA ACEST HOTEL LA UN TRAINING MANCAREA A FOST EXTRAORDINARA DE MULT NU AM MAI MANCAT MANCARE CU UN GUST ATAT DE BUN , POZELE SUNT REALE NU SUNT TRUCARE , FFFOARTE CURAT PESTE TOT NICI NU APUCI SA INTRI IN BAIA DE SERVICIU DE LA PARTER CA IMEDIAT CAMERISTA REVINE SI CURATA ARANJEAZA TOTUL CU O PRECIZIE CHIRURGICALA BRAVA VOI CHIAR FACETI TURISM !!!!!!"

vezi mai mult...

Calendar